fbpixel

Immo Point | Regio's

immopoint

De kracht van een netwerk:
Ontdek alle actieve regio’s

Onze regio's

Ontdek de verschillende regio's waar het Immo Point Network actief is, en contacteer onze regio-experts met al uw vragen. 

Welkom in: Schilde

Welkom in: Schilde

De gemeente Schilde, gesitueerd op slechts 20 minuten met de wagen van het centrum van Antwerpen, maar toch midden in het groen is zeker uw aandacht waard.

Welkom in: Schoten

Welkom in: Schoten

De groene gemeente Schoten, gelegen op slechts 10 km van het centrum van de stad Antwerpen, heeft zich door de jaren heen ontpopt tot een populaire gemeente voor jong en oud.

Welkom in: Zandhoven

Welkom in: Zandhoven

Zandhoven is ontstaan in het jaar 1183. De Kempense gemeente telt 13.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 40 km².

Welkom in: Malle

Welkom in: Malle

Malle (tot 1979 Westmalle geheten) is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telde op 1 januari 2014 ruim 15.000 inwoners en bestaat uit de deelgemeenten Westmalle en Oostmalle.

Welkom in: Kasterlee

Welkom in: Kasterlee

Welkom in Kasterlee, centraal gelegen in de Antwerpse Kempen, dichtbij de grote invalswegen (E34 - E313) en makkelijk te bereiken vanuit Geel, Herentals en Turnhout.

Welkom in: Mol

Welkom in: Mol

Mol is gelegen in het noordoosten van de provincie Antwerpen, in de Antwerpse Kempen, nét op de overgang tussen de Noorderkempen en de Zuiderkempen.

Welkom in: Westerlo

Welkom in: Westerlo

Westerlo is gelegen in het zuiden van de Antwerpse Kempen, op de grens met het Hageland en de Limburgse Kempen. Deze gemeente is uiterst goed bereikbaar, zowel via de E313 als via de E34 én bevindt zich centraal tussen Antwerpen en Hasselt.

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login / maak een account aan