fbpixel
image

Laat uw woning online schatten

Heeft u concrete verkoopplannen of bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Met een gratis online schatting weet u waar u aan toe bent. Vraagt hier uw online waardebepaling aan in enkele klikken. Zonder afspraak!

Start hier uw gratis online schatting
svg icon arrow left

Hoe berekenen we de waarde van uw woning?

Dankzij onze online schattingstool kunnen wij de waarde van uw vastgoed berekenen. We vergelijken uw pand niet alleen op basis van afwerking en grootte, maar ook op basis van recent verkochte panden én de vraag van 35.000 actief zoekende klanten. 

Een ervaren Immo Point-makelaar maakt uw schattingverslag op binnen 48 uur, met aandacht voor detail en met kennis van zaken. Voor een betrouwbare en objectieve waardeschatting!

Bereken snel de waarde van uw woning

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 48 uur een gratis schattingsverslag. Hoe vollediger uw informatie, hoe accurater de waardeschatting. Heeft u alle info bij de hand? Dan duurt de aanvraag slechts 5 minuten.

Heeft u niet meteen alle informatie over uw woning? Laat dan hier uw gegevens achter, en wij contacteren u voor een afspraak om samen de waarde van uw woning te bepalen.

In welke regio verkoopt u een pand?

Waar is de te schatten woning gelegen?

Wat voor type pand heeft u?

Soort bebouwing van het pand

Bouw- & of renovatiejaar

Algemene oppervlaktes

Bewoonbare oppervlakte

Over hoeveel slaapkamers beschikt het pand?

Over hoeveel badkamers beschikt het pand?

Extra info

Staat van het pand

Afwerkingsgraad van het pand

EPC

Extra info over het pand

Verdere opmerkingen

Bijlagen


Heeft u niet meteen de nodige documenten bij de hand? Klik hier voor een eenvoudige aanvraag, en onze experts conctacteren u zo snel mogelijk

(pdf of jpg / max. 2mb)
(pdf of jpg / max. 2mb)
(pdf of jpg / max. 2mb)
(pdf of jpg / max. 2mb)

Persoonlijke gegevens

image
image