fbpixel

Immo Point Makelaar in de kijker : Immo Point Hannes

22-04-2021
Immo Point Makelaar in de kijker : Immo Point Hannes

1.    Waarom heb je een beslissing genomen om naar een samenwerking met een netwerkorganisatie te kijken:

De voordelen van samenwerking zijn zoveel groter dan een situatie waarin we op ons eilandje zouden blijven zitten.
Schaalvergroting op vlak van knowhow en mogelijkheden in functie van onze huidige en toekomstige klanten, is één van de speerpunten van onze beslissing. Een groter klantenbestand en de mogelijkheid om samen te werken met andere Immo Point Kantoren, in al zijn facetten, zijn een absolute meerwaarde. Verder hebben we de mogelijkheid om de nodige aanpassingen te implementeren die nodig zijn om een blijvende meerwaarde te kunnen bieden in een snel evoluerende vastgoedmarkt. Het TO THE POINT VERKOOP-concept is hier een mooi voorbeeld van : Immo Point | To The Point

2.    Waarin geloof je als je naar een samenwerking kijkt:

Loop je alleen dan loop je aanvankelijk sneller… Loop je samen dan kom je verder..!

3.    Waarom heb je gekozen voor het Immo Point Network:

Wij keken uit naar een samenwerking waarin er echt contact is met de andere Immo Pointers en waar dezelfde waarden en normen gelden en gedragen worden.
Onderdeel worden van een “keten” waarin je eigenheid aan banden wordt gelegd door een (buitenlandse) organisatie stond voor ons te ver van onze wensen en behoeften.

4.    Waarin verschilt het Immo Point Network met andere netwerkorganisaties:

De grote mate van zelfstandigheid en behoud van eigen karakter gecombineerd met een persoonlijk contact en ondersteuning van het netwerk.

5.    Wat heeft je beslissing beïnvloed:

De schaalvergroting op alle vlak zonder te moeten inboeten op eigenheid. De reputatie van het netwerk en van verschillende individuele kantoren.

6.    Welke methodes verschillen in de manier van werken voor & na:

Vroeger moesten alle beslissingen alleen gemaakt worden zonder andere meningen, inzichten, ervaringen. Nu kunnen deze gedeeld en gewogen worden met anderen die dezelfde visie delen.

7.    Welke punten zijn het meest verschillend hoe je de dag vandaag je als makelaar je in de markt positioneert:

Het grotere bereik en middelen die de samenwerking meebrengt gecombineerd met een lokale verankering.

8.    Welke elementen waardeer je het meest binnen de netwerkorganisatie:

Gedeelde kennis en de wil om steeds mee verder de nodige vernieuwingen te implementeren in een snel veranderende vastgoedwereld. Verder ook de gedeelde waarden en visie over onszelf en onze rol/meerwaarde als vastgoedmakelaar

9.    Welke tools of middelen gebruik je het meest:

De gemeenschappelijke database, alle publiciteit gaande van de website tot magazines. Verder vooral de ideeën die ontstaan, besproken en na overleg al dan niet verder uitgewerkt en geïmplementeerd worden zoals het TO THE POINT VERKOOP-concept.

10.    Iets dat je graag kwijt wenst:

Ons “datingprocess” heeft lang geduurd en was wel overwogen alvorens we mee in de boot van Immo Point Network zijn gestapt. Nu vragen we ons af waarom we dit niet sneller hebben gedaan. 
De echte samenwerking,  gedeelde kennis en de persoonlijke ondersteuning worden hier ten zeerste gewaardeerd en omarmd.

Wie is Immo Point Hannes:

IMMO POINT HANNES is een kwaliteitsvol vastgoedkantoor met focus op de verkoop en verhuur van eigendommen, alsook de realisatie en de verkoop van nieuwbouwprojecten en verkoop op plan.
Om dit elke dag opnieuw in praktijk te brengen beschikken we over een hecht en multidisciplinair team. Ieders individuele vakkennis en vaardigheden, maar vooral de korte onderlinge communicatielijnen, laten ons toe de service te bieden die u verdient : Immo Point Hannes - LIER

Blijf op de hoogte

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login / maak een account aan