fbpixel
3D huizen - 6% BTW.jpg IMG_4489.JPG IMG_4492.JPG IMG_4512.JPG IMG_4517.JPG 3D hoek.jpg VERKOOP woning 2-1.jpg VERKOOP woning 5-1.jpg 1_KoningsHoek_logo PMS 5771C.pdf
75% verkocht

Woonerf KoningsHoek te MERKSPLAS

image
3 icon bed
Vanaf € 315.000
Boudewijnstraat 2
2330 Merksplas

Woonerf KoningsHoek

WOONERF KoningsHoek - 5 CHARMANTE BEN-WONINGEN MET 3 SLAAPKAMERS, TERRAS EN TUIN.

 

De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

 

Op de kruising van de Leopoldstraat, de Boudewijnstraat en de Albertstraat realiseert "KoningsHoek" THV een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject met handelspanden, appartementen, penthouses, huizen en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

 

In het verlangde van de Boudewijnstraat worden 5 charmante BEN-woningen gebouwd, die garant staan voor een laag energieverbruik. De BEN-woningen worden met 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en hoogwaardige afwerking en zijn voorzien van systeem D voor de ventilatie en zonnepanelen. De tuinen zijn ook langs de achterzijde toegankelijk.

 

BEN staat voor Bijna Energie Neutraal waarbij een E-peil van 30 of lager gerealiseerd wordt.

 

In deze rustige éénrichtingsstraat is het aangenaam vertoeven en woont u op wandelafstand van alle winkels en horeca in het centrum van Merksplas. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u nooit beroep te doen op uw auto. Ook een avondje uit doet u te voet of per fiets.

 

De toegang van de ondergrondse parkeergarage met 59 parkings en 42 bergingen is voorzien in het verlengde van de Boudewijnstraat zodat alle bewoners op een rustige manier de parkeergarage, die toegankelijk is met een helling, in en uit kunnen rijden. Door het verplaatsen van de bouwlijn van het appartementsgebouw wordt de zichtbaarheid op de kruising van de Leopoldstraat optimaal en is een veilige invoeging in het verkeer mogelijk. De bewoners van de woningen hebben toegang tot de parkeergarage via de inrit of via een gemeenschappelijke traphal die enkel toegankelijk is voor de woningen.

 

Het project is teven via een doorgang in de Leopoldstraat toegankelijk en er is een bovengrondse fietsenberging voorzien.

 

Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid de woning volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.

 

De bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, die rechtstreeks en persoonlijk worden vastgelegd door de ontwikkelaar. De ontwikkelaar voert een eigen bouwcoördinatie en staat tijdens de gehele bouwfase in direct contact met alle aannemers om een totaal en continue toezicht te garanderen.

 

Daarenboven worden de bouwwerken ook opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.

 

De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.

 

Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.

 

POSITIEVE ASPECTEN

 

Verkoop vindt plaats onder de Wet Breyne (Aankoop onder Reg. Rechten (10%) + BTW op constructie (21%)).

 

alle

 

4 panden

3 icon bed

Vanaf € 298.500

4 panden

type woning
Type Referentie Verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs Detail
Rijwoning Merksplas Boudewijnstraat - W.2 0 - - - verkocht
Rijwoning Merksplas Boudewijnstraat - W.3 0 - - - verkocht
Rijwoning Merksplas Boudewijnstraat - W.4 0 - - - verkocht
Rijwoning Merksplas Boudewijnstraat - W.5 0 3 222m² 67m² € 315.000

Verhoeven Jonas

Verhoeven Jonas

jonas@immopoint.be
BIV NR.: 509943

Immo Point Verhoeven - Merksplas

verhoeven@immopoint.be
014 63 50 52

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.


image
image