fbpixel
alt bg image

€ 330.000

icon bed 3
icon bad 2
Polop

Dit uitzonderlijk project heeft een exclusieve Ibicencaanse architectuur en is tegelijkertijd ook aangepast aan gebruikers met speciale behoeften (rolstoel)

Dit uitzonderlijk project heeft een exclusieve Ibicencaanse architectuur en is tegelijkertijd ook aangepast aan gebruikers met speciale behoeften (rolstoel).
Het ontwerp is voorzien in ruimere circulatieruimten om rolstoelgebruikers in staat te stellen zich comfortabeler te verplaatsen. Daarnaast is er een afwezigheid van treden bij de toegang tot het huis (alles op één niveau) en zijn er bredere terrassen dan normaal.
Er is ook de mogelijkheid een speciale helling in het zwembad aan te brengen, enz.
Afgezien van dit inclusieve kenmerk dat van belang kan zijn voor een breed publiek, heeft het huis zelf een universele aantrekkingskracht door zijn ontwerp.
Het heeft een grote keuken met eiland/eethoek geïntegreerd in de woon/eetkamer. De woonkamer heeft een grote beglazing op het oosten, die de ochtendzon ontvangt, en een groot schuifraam op het zuiden, dat uitkomt op de pergola die parallel loopt aan het zwembad, waardoor een open binnen/buiten overgang ontstaat, die de gebruiker in staat stelt om de lounge binnen uit te breiden naar de pergola buiten. Daarnaast heeft de woning 3 slaapkamers, twee badkamers (1 en suite) en een wasruimte.
De buitenzone is prachtig aangelegd en bestaat uit verschillende bestratingen, beplanting en strategisch geplaatste verlichting die zowel overdag als 's nachts een buitenruimte van hoge kwaliteit creëren. Er is nog een tweede pergola over de parkeerplaats met als mogelijkheid deze om te bouwen tot een garage.

3862

Dit uitzonderlijk project heeft een exclusieve Ibicencaanse architectuur en is tegelijkertijd ook aangepast aan gebruikers met speciale behoeften (rolstoel)3862

svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus

objectgegevens

Referentie nr.:
BP3433ALF
Prijs:
€ 330.000
Adres:
Op aanvraag
Bruto oppervlakte:
322 m²

Ruimtes

Slaapkamers:
3
Badkamers:
2

Hallo! Ik ben Ronny Rogiers, uw makelaar voor deze woning te Polop, waarmee kan ik u helpen?

Gelijkaardig

Gratis waardebepaling van uw woning?

svg icon close

Op zoek naar uw nieuwe droomwoning, maar uw oude woning nog niet verkocht? Vraag hier een gratis waardebepaling die eerstdaags kan worden uitgevoerd door één van onze experten.

Vraag hier uw schatting aan

image
image