fbpixel
alt bg image

€ 650.000

icon bed 3
icon bad 3
29604 Cabopino

EXCLUSIEF RESIDENTIËEL COMPLEX VAN 23 TOWNHOUSES EN 2 VILLA'S

EXCLUSIEF RESIDENTIËEL COMPLEX VAN 23 TOWNHOUSES EN 2 VILLA'S

Deze ontwikkeling is een innovatief residentieel project in Cabopino. Gelegen in de gemeente Marbella (Malaga), een van de mooiste plekjes van de Costa del Sol. Deze woningen bevinden zich aan een eersteklas golfterrein, met een uitstekende locatie omdat het dicht bij zowel een goudkleurig zandstrand als de haven ligt.
Als je je altijd al had voorgesteld om in een ruim huis te wonen waar je wakker kon worden van een adembenemend uitzicht op de zee, dan is dit je kans om eindelijk je droomhuis te vinden. Het project bevindt zich binnen de Cabopino golfbaan, waardoor dit project uniek is in zijn prachtige omgeving.
Bovendien biedt deze uitzonderlijke locatie aan de Middellandse Zee een gemiddelde temperatuur van 20 graden en meer dan 320 dagen zon per jaar. 'The Golf Coast' is dus een veilige keuze voor zowel amateurs als professionele golfers die het hele jaar door willen spelen.
Al deze woningen hebben drie slaapkamers met een eigen badkamer die een prachtig uitzicht hebben op de Middellandse Zee.
Ze hebben ook een privézwembad, een ruim terras en een zonneterras, evenals ruime privétuinen om te genieten van de pracht van deze regio. De woonkamer is ontworpen met het oog op welzijn en biedt gemak en elegantie met een plafondhoogte van 3,60 meter. Deze architecturale functie biedt een zeer ruime en lichte living met talloze mogelijkheden voor decoratie, om u een plaats van rust en ontspanning te bieden waar u kunt genieten van één van de meest bevoorrechte plaatsen op de wereld. De keuken is perfect uitgerust met NEFF apparatuur, een merk dat is gespecialiseerd in inbouw keukenapparatuur. Zowel de vloer als de badkamers worden geleverd door Porcelanosa, een toonaangevend bedrijf in de productie van keramische vloeren en tegels. We bieden u ook de mogelijkheid om de keuken naar eigen smaak in te richten, met een breed scala aan keuzes en een hoogwaardige afwerking.
En als onderdeel van het innovatieve ontwerp in deze woningen hebben ze Aerothermics geïntegreerd, een efficiënt energiesysteem dat thermische energie uit de lucht gebruikt en een koelsysteem voedt in de zomer en verwarming in de winter. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen zijn de onderhoudskosten erg laag.
Deze residentie biedt absolute veiligheid en rust, en bewakingscamera's zijn geïnstalleerd om de veiligheid van uw woning te garanderen!

Prijzen vanaf 650.000 euro + belastingen

370
  • EXCLUSIEF RESIDENTIEÊL COMPLEX VAN 23 TOWNHOUSES EN 2 VILLA'S Gelegen in Cabopino (Marbella) - uitzicht op Middellandse Zee 3 slaapkamers en badkamers

EXCLUSIEF RESIDENTIËEL COMPLEX VAN 23 TOWNHOUSES EN 2 VILLA'S370

svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus

objectgegevens

Referentie nr.:
4469820
Prijs:
€ 650.000
Adres:
Op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte:
178 m²
Verwarming:
Niet geïnstalleerd
EPC waarde:
In aanvraag
EPC unieke code:
In aanvraag

Ruimtes

Slaapkamers:
3
Badkamers:
3
Terras:
Ja
Tuin:
Ja

Ruimtelijk ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Stedenbouwkundige vergunningen
Niet meegedeeld
Dagvaarding en herstelvordering
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Financieel

Standaardtarief van 12%

Prijs:
€ 650.000
Registratierechten (12%):
€ 78.000
BTW:
Niet onder BTW
Totaal (12% - zonder notariskosten):
€ 728.000

Klik hier indien u voldoet aan het gunsttarief van 3%

Hallo! Ik ben Frank Verhoeven, uw makelaar voor deze woning te Cabopino, waarmee kan ik u helpen?

Gelijkaardig

Gratis waardebepaling van uw woning?

svg icon close

Op zoek naar uw nieuwe droomwoning, maar uw oude woning nog niet verkocht? Vraag hier een gratis waardebepaling die eerstdaags kan worden uitgevoerd door één van onze experten.

Vraag hier uw schatting aan

image
image