fbpixel
alt bg image

€ 280.000

icon bed 2
icon bad 2
29680 Estepona

64 appartementen met een exclusief ontwerp

Deze onroerend goed ontwikkeling is gelegen in het bekende en prestigieuze gebied van El Campanario, in de gemeente Estepona en grenzend aan Marbella, een paar minuten van Guadalmina, San Pedro de Alcántara, op slechts 7 km van Puerto Banús en Marbella.

Een strategische locatie die het in zijn onmiddellijke omgeving uniek maakt, omringd door golfbanen (El Campanario, Atalaya, Guadalmina, El Paraíso, La Quinta, enz.), Op 1 km van de dichtstbijzijnde stranden, met de elegante en exclusieve Laguna Beach Club of op slechts een paar minuten van 5-sterren hotels zoals het Kempinsky Hotel en de Villapadierna. En te voet kunt u genieten van de faciliteiten van uw Club El Campanario, met zijn spectaculair clubhuis, 9-holes golfbaan, tennis- en paddletennisbanen of in het nabijgelegen Diana Shopping Center vindt u alles wat u nodig heeft, supermarkt, apotheek, kapper, bars, restaurants, etc.

Dit project bestaat uit 64 appartementen met een modern en exclusief ontwerp, verdeeld over 8 blokken. De ontwikkeling heeft 16 appartementen met 3 slaapkamers, 32 appartementen met 2 slaapkamers, 8 penthouses met 2 slaapkamers en 8 duplex penthouses met 3 slaapkamers. De appartementen met 3 slaapkamers hebben een bebouwde oppervlakte van 113,92 m², met terrassen met een oppervlakte van 36,28 m², en tuinen, die zich op de begane grond bevinden, variërend van 39,22 m² tot 151,83 m². De appartementen met 2 slaapkamers hebben een gemiddelde bebouwde oppervlakte van 99,63 m², met terrassen met een oppervlakte van 37,29 m², en tuinen, die zich op de begane grond bevinden, variërend van 35,10 m² tot 104,20 m² . Het penthouse met 2 slaapkamers heeft een bebouwde oppervlakte van 94,82 m², met een oppervlakte van 96,14 m². Het penthouse met 3 slaapkamers heeft een bebouwde oppervlakte van 142,93 m², met terrassen met een oppervlakte van 146,13 m². Exclusiviteit, kwaliteit en eigentijdse designarchitectuur in een natuurlijke omgeving. Alle appartementen zijn licht, met keuken geïntegreerd in de woonkamer en volledig uitgerust en ingericht met Siemens apparatuur, airconditioning, alarmsysteem, rookmelder, etc.

Het biedt ook een recreatiegebied, met zwembaden, volwassenen en kinderen, en tuinen, op een gespreide manier op kleine terrassen, om zoveel mogelijk aan te passen aan het natuurlijke terrein.

Een van de grootste attracties van dit project is om van je appartement naar je clubhuis te kunnen lopen " El Campanario Golf & Country Club ". De eigenaren van dit project hebben in de prijs van het appartement een FAMILIE LIDMAATSCHAP van 1 JAAR in deze club opgenomen, voor 2 volwassenen en 3 kinderen onder de 18 jaar waarmee ze kunnen genieten van alle geweldige faciliteiten van deze Club .

Beheer en verhuur van uw appartement kan U overlaten aan het property management van dit complex zodat U altijd kan genieten van uw mooie investering !!

Prijzen vanaf 280.000 euro tot 725.000 euro (+ kosten)

405
  • 64 appartementen met een exclusief ontwerp 2 of 3 slaapkamers - 2 badkamers Prijzen vanaf 280.000 euro tot 725.000 euro

64 appartementen met een exclusief ontwerp405

svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus
svg icon plus

objectgegevens

Referentie nr.:
4471849
Prijs:
€ 280.000
Adres:
Op aanvraag
Staat:
Nieuw
Bewoonbare oppervlakte:
97 m²
Verwarming:
Niet geïnstalleerd
E-peil:
In aanvraag

Ruimtes

Slaapkamers:
2
Badkamers:
2
Terras:
Ja

Ruimtelijk ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Stedenbouwkundige vergunningen
Niet meegedeeld
Dagvaarding en herstelvordering
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Financieel

Standaardtarief van 3%
indien dit uw enige en eigen woning is

Prijs:
€ 280.000
Registratierechten (3%):
€ 8.400
BTW:
Niet onder BTW
Totaal (3% - zonder notariskosten):
€ 288.400

3% geldt enkel indien voldaan wordt aan de voorwaarden, en als dit de enige en eigen woning is


Downloads

Hallo! Ik ben Frank Verhoeven, uw makelaar voor dit appartement te Estepona, waarmee kan ik u helpen?

Gelijkaardig

Gratis waardebepaling van uw woning?

svg icon close

Op zoek naar uw nieuwe droomwoning, maar uw oude woning nog niet verkocht? Vraag hier een gratis waardebepaling die eerstdaags kan worden uitgevoerd door één van onze experten.

Vraag hier uw schatting aan

image
image