fbpixel
icon stage in bouw
Uitverkocht

Commerciële Residentie KoningsHoek te MERKSPLAS

2330 MERKSPLAS

Commerciële Residentie KoningsHoek

COMMERCIËLE RUIMTES KoningsHoek - 4 COMMERCIËLE RUIMTES OP TOPLOCATIE

 

Op de kruising van de Leopoldstraat, de Boudewijnstraat en de Albertstraat realiseert "KoningsHoek" THV een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject met commerciële ruimtes, appartementen, penthouses, huizen en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

 

Voor de handelspanden een TOP-locatie voor een succesvolle handelszaak. Er zijn 4 à 5 commerciële ruimtes beschikbaar met diverse oppervlaktes en eventueel opsplitsbaar en/of samenvoegbaar.

 

Langs de zijde van de Leopoldstraat werd geopteerd voor een strakke architectuur die ongetwijfeld een meerwaarde geeft aan de uitstraling van uw commerciële activiteiten. Door het gebouw 2 meter naar achteren te positioneren, zal de Leopoldstraat nog aangenamer worden met een sterk ruimtelijk gevoel en is het aangenaam vertoeven voor uw klanten. De strakke grote terrassen over de ganse gevel geven het gebouw een sterke horizontale belijning. Deze wordt onderbroken door verticale onderhoudsvriendelijke groenelementen die het gebouw een unieke uitstraling geven. De 2 commerciële ruimtes aan de doorgang beschikken over een hoeketalage voor nog meer zichtbaarheid en uw klanten kunnen vrij parkeren voor uw handelszaak.

 

Tevens is er een ondergrondse parkeergarage voorzien van 59 parkings en 42 bergingen met een toegang via het verlengde van de Boudewijnstraat zodat alle bewoners op een rustige manier de parkeergarage, die toegankelijk is met een helling, in en uit kunnen rijden. Door het verplaatsen van de bouwlijn wordt de zichtbaarheid op de kruising van de Leopoldstraat optimaal en is een veilige invoeging in het verkeer mogelijk. Ook voor de handelspanden zijn er ondergrondse parkeergarages en bergingen voorzien.

 

Er wordt een bovengrondse gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Autostaanplaats en kelderberging verplicht aan te kopen.

 

Verkoop vindt plaats onder de Wet Breyne (Aankoop onder Reg. Rechten (10%) + BTW op constructie (21%)).

 

alle

 

2 panden

icon bed

Vanaf € 122.500

2 panden

Type Referentie Verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs Detail
Individuele Handelszaak Merksplas Leopoldstraat - H.1B 0 - - - verkocht
Individuele Handelszaak Merksplas Leopoldstraat - H.3 0 - - - verkocht

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.


image
image