fbpixel

Residentie Koningshoek te MERKSPLAS

image
2 icon bed
Vanaf € 325.000
image
Penthouse
Vanaf € 325.000
Leopoldstraat 33
2330 MERKSPLAS

Residentie Koningshoek

RESIDENTIE KoningsHoek - 30 BEN-APPARTEMENTEN EN 5 BEN-PENTHOUSES ALLEN MET RUIME ZONNETERRASSEN.

 

De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

 

Op de kruising van de Leopoldstraat, de Boudewijnstraat en de Albertstraat realiseert "KoningsHoek" THV een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject met handelspanden, appartementen, penthouses, huizen en een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

 

Voor de toekomstige bewoners van de appartementen en penthouses op wandelafstand van alle winkels en horeca in het centurm van Merksplas. Voor al uw dagelijkse boodschappen hoeft u nooit beroep te doen op uw auto. Ook een avondje uit doet u te voet of per fiets.

 

Het volledige project wordt gebouwd volgens de BEN-norm. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal waarbij een E-peil van 30 of lager gerealiseerd wordt.

 

Langs de zijde van de Leopoldstraat werd geopteerd voor een moderne uitstraling. Door het gebouw 2 meter naar achteren te positioneren, zal de Leopoldstraat nog aangenamer worden met een sterk ruimtelijk gevoel. De strakke grote terrassen over de ganse gevel geven het gebouw een sterke horizontale belijning. Deze wordt onderbroken door verticale onderhoudsvriendelijke groenelementen die het gebouw een unieke uitstraling geven. Vanop de terrassen heeft u een wijds zicht over de ganse Leopoldstraat. Zowel richting de rotonde als richting de Markt heeft u een vrij vergezicht.

 

In de Boudewijnstraat loopt de architectuur over naar een meer klassieke stijl met hellend dak die vervolgens wordt overgenomen door de aansluitende woningen.

 

De toegang van de ondergrondse parkeergarage met 59 parkings en 42 bergingen is voorzien in het verlengde van de Boudewijnstraat zodat alle bewoners op een rustige manier de parkeergarage, die toegankelijk is met een helling, in en uit kunnen rijden. Door het verplaatsen van de bouwlijn wordt de zichtbaarheid op de kruising van de Leopoldstraat optimaal en is een veilige invoeging in het verkeer mogelijk.

 

Het project is tevens via een doorgang in de Leopoldstraat toegankelijk en er is een bovengrondse fietsenberging voorzien.

 

De 30 BEN-appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers en de 5 BEN-penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers worden volledig afgewerkt opgeleverd en worden gebouwd met kwaliteitsvolle materialen met hoogwaardige afwerking.

 

De ruime zonneterrassen zijn toegankelijk via grote raampartijen en zorgen voor veel lichtinval met een ruimtelijk gevoel in de appartementen. Op het gelijkvloers beschikken de appartementen over een tuin die ook langs de achterzijde toegankelijk is. De penthouses beschikken over een terras aan de voor- en achterzijde. De appartementen, gelegen aan de Boudewijnstraat beschikken over een terras aan de achterzijde. Diverse appartementen hebben mooie terrassen aan de voorzijde en beschikken over een balkon aan de achterzijde.

 

Door de inplanting van de 5 inkomhallen, die allen voorzien zijn van een lift en videofonie, is het aantal appartementen/penthouses dat toegankelijk is via dezelfde inkomhal eerder beperkt. Dit verhoogt het wooncomfort en de privacy. Alle lifinstallaties zijn toegankelijk via de ondergrondse parkeergarage.

 

Teven zijn de appartementen en penthouses voorzien van alle moderne technieken zoals ventilatiesysteem type-D en vloerverwarming en ze staan garant voor een laag energieverbruik, kenmerkend voor BEN-woningen/appartementen.

 

Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid de woning volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.

 

De bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde aannemers, die rechtstreeks en persoonlijk worden vastgelegd door de ontwikkelaar. De ontwikkelaar voert een eigen bouwcoördinatie en staat tijdens de gehele bouwfase in direct contact met alle aannemers om een totaal en continue toezicht te garanderen.

 

Daarenboven worden de bouwwerken ook opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.

 

De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.

 

Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.

 

Verkoop vindt plaats onder de Wet Breyne (Aankoop onder Reg. Rechten (10%) + BTW op constructie (21%)).

 

alle

 

1 pand

penthouse

Vanaf € 325.000

1 pand

type apartement
Type Referentie Verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs Detail
Penthouse Merksplas Boudewijnstraat - App. A2.1 2 2 120m² Ja € 325.000

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.


image
image