fbpixel

Over Immo Point Network

Immo Point is sinds 1996 actief en heeft een netwerk van meer dan 20 kantoren in de ganse provincie Antwerpen en Waasland. Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten.

Wij geloven in de kracht van een netwerk, delen van kennis, professionalisme, schaalbare investeringen, samenwerken, de juiste spirit én een sterk merk als antwoord op de uitdagingen van morgen.

Immo Point Vastgoed

Schilde

Immo Point Lahuis

Wuustwezel

Immo Point Topo

Zandhoven

Immo Point Vandaele

Schoten

Immo Point Verhoeven

Merksplas

Immo Point Vleugels

Heist-op-den-Berg

Immo Point Docklands

Antwerpen

Immo Point Kempen

Kasterlee

Immo Point Noordrand

Brasschaat

Immo Point Vastgoed

Mortsel

Immo Point Drie Eiken

Edegem

Immo Point Zuidrand

Kontich

Immo Point Mintjens

Westmalle

Immo Point Zuidrand

Schelle

Immo Point Hannes

Lier

Immo Point Verhoeven

Meer

Immo Point DCS

Sint-Niklaas

Immo Point Kempen

Westerlo

Immo Point Kempen

Mol

Immo Point Marbella

Marbella

Organisatie

1. Organisatie

Caroline Breugelmans : Zaakvoerder Immo Point Network
network@immopoint.be

Caroline Breugelmans, zaakvoerder van het Immo Point Network heeft een lange vastgoedervaring. “Mijn ouders runnen het kantoor in Schilde sinds 1996. Ikzelf ben sinds 2006 een vast gezicht.” Toen Immo Point Schilde markleider werd en bleef, zocht Caroline nieuwe uitdagingen om te kunnen groeien. Al snel ontstond het idee om regionaal verankerde kantoren in één netwerk te linken. Dat is nodig want vastgoed is een markt in volle verandering.  Met de kennis van een heel netwerk kunnen we correct en snel anticiperen op wijzigingen, terwijl de lokale troeven van elk kantoor afzonderlijk in stand worden gehouden. Een win-winsituatie voor de kantoren en het netwerk maar vooral voor de klant. 

Historiek

2. Historiek

Immo Point Schilde : 20 jaar geleden richtten Ingrid Foscez en Luc Missotten Immo Point op. Als gedreven netwerkers bouwden ze snel een klantenbasis op. Ingrid en Luc sloten menig gesprek af met de woorden: “Als u een vraag heeft over vastgoed, aarzel niet om mij te bellen, ik geef u met veel plezier gratis en vrijblijvend vastgoedadvies!” Door hun integere manier van werken en voortdurende focus op een excellente service, zowel naar koper en verkoper, huurder en verhuurder, bouwden ze snel een stevige reputatie uit.

In Schilde marktleider worden en blijven was de eerste doelstelling van Luc en Ingrid.  Dit doel werd al snel behaald en de ambitie om te groeien is steeds aanwezig gebleven.  Versterkt door de visie en gedrevenheid van Caroline ontstond het idee om het groeiverhaal om te zetten naar een netwerkmodel.

Immo Point op de kaart zetten als netwerk gedragen door lokaal sterk verankerde kantoren is ons antwoord op een sterk veranderende vastgoedmarkt.

Ondertussen bestaat het Immo Point Network uit 20 kantoren geleid door gedreven zaakvoerders die de gemeenschappelijke visie dragen en samenwerken vooropstellen.  

 

Algemene informatie
Immo Point Network BV
Turnhoutsebaan 75 – 2970 Schilde
Met ondernemingsnummer :  BE0632.998.937 
Vertegenwoordigd door : Caroline Breugelmans, bestuurder

Contact
network@immopoint.be
03 383 50 60

 

Ontmoet ons team

Caroline Breugelmans

Caroline Breugelmans

Bestuurder

BIV NR.: 505983

caroline@immopoint.be
Tara De Bruyn

Tara De Bruyn

Kantoorcoƶrdinator


tara@immopoint.be
Isabelle De Weerdt

Isabelle De Weerdt

Office Manager


isabelle.dw@immopoint.be
image
image