fbpixel
corona2

NIEUWS

Update van de Corona maatregelen door de veiligheidsraad

Medium: op 28/07/2020
Datum: 30-07-2020

svg icon arrow left Lees meer

In heel België worden extra coronamaatregelen genomen om het stijgend aantal coronabesmettingen tegen te gaan. Welke impact dit heeft én welke maatregelen moeten er genomen worden indien u een eigendom wenst te kopen, verkopen of te bezichtigen?  Immo Point zet deze voor u op een rij. 

Veiligheid en hygiëne zijn binnen de Immo Point kantoren, hun medewerkers en onze klanten de hoogste prioriteit. Mocht u bij het niet volgen van één van de maatregelen hierover aangesproken worden weet dat dit in het belang van uzelf, naaste, dierbare en onze medewerkers betreft.
Momenteel heerst er, nog steeds, een gezonde drukte en interesse in het kopen en verkopen van eigendommen. De onderstaande maatregelen respecteren zijn tevens een bescherming van onze sector, de economische activiteiten die hier mee gepaard gaan en een duidelijk signaal om drastischere maatregelen in de toekomst te voorkomen. 

1.    Bezoek aan de Immo Point Kantoren :

In de kantoren worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen: plexischermen, mondmaskers, handgels, aparte ontvangstruimte, social distancing, … Vanaf 11 juli waren alle klanten verplicht een mondmasker te dragen in één van de kantoren. Dit ongeacht of ze spontaan binnenstappen met vragen tot informatie, dan wel of ze voorafgaand een afspraak gemaakt hebben. Ook alle medewerkers van het kantoor dragen verplicht een mondmasker tijdens het contact met klanten.

Update : vanaf 29 juli 2020 is het enkel nog toegelaten om zonder afspraak de kantoren te bezoeken indien je dit alleen doet (minderjarigen of hulpbehoevenden mag je vergezellen). 
Wanneer je een afspraak maakt op een kantoor, kan je uiteraard nog met meerdere partijen langs komen.
Verder blijven alle gekende maatregelen gelden : indien je de dag van de afspraak ziek voelt annuleer de afspraak, schud geen handen, respecteer de social distancing, … en respecteer bovenstaande extra maatregelen. 

Bij een afspraak met meerdere personen zal de vergaderzaal gereserveerd worden conform het aantal bezoekers per vierkante meter. 

Na elk bezoek zullen de contactoppervlaktes, zoals klinken, ontsmet worden door de Immo Point Makelaar. 

2.    Bezoek aan een eigendom :

Voorafgaand worden kandidaten ingelicht omtrent de te volgen procedures en bij het begin van elk bezoek wordt nogmaals herhaald en gevraagd of alle richtlijnen duidelijk zijn. 
De verkoper zelf is niet in de woning aanwezig. 

De Immo Point Makelaar voorziet dat alle ruimtes vrij toegankelijk zijn zodat bezoekers geen deuren of andere zaken moeten openen voor de bezichtiging. 
Ook hier gelden de gekende maatregelen : het dragen van een mondmasker is verplicht, geen handen schudden, raak niets aan (deuren, schuiven, …), respecteer social distancing, … Achteraf zullen alle ruimtes ontsmet worden. 
 

3.    Schatting van een eigendom :

De schattingsprocedures zijn aangepast zodat onze kandidaat – verkopers kunnen rekenen op een uitgebreide service, zonder dat er op veiligheid moet ingeboet worden.

Indien er foto’s genomen worden, mag de fotograaf met maximum 1 persoon vergezeld worden. 

Alvast dank voor jullie medewerking en samen tegen Corona !

Meer info: https://www.biv.be/kb/themes/beroep/varia/coronavirus-over-de-impact-van-covid-19-op-je-kantoor#

Wie is het Immo Point Network Team:
Immo Point is sinds 1996 actief en heeft een netwerk van 19 kantoren (binnenkort 21) in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten. Wij geloven in de kracht van een netwerk, delen van kennis, professionalisme, schaalbare investeringen, samenwerken, de juiste spirit én een sterk merk als antwoord op de uitdagingen van morgen. In 2019 realiseerde de ganse groep 1293 vastgoedtransacties.

Contact en reacties: 
network@immopoint.be

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelsimage

BLOG

Investeren in huurwoningen is een slimme keuze


Datum: 30-01-2024

svg icon plus
image

BLOG

Wat is een renovatiepand? Voordelen, overwegingen en risico's


Datum: 28-12-2023

svg icon plus
image

BLOG

Onderhoud huurwoningen: wie neemt de kosten op zich?


Datum: 23-11-2023

svg icon plus
image
image