fbpixel

NIEUWS

Maatregelen Coronavirus: UPDATE

Datum: 17-03-2020

svg icon arrow left Lees meer

Maatregelen Corona

Beste klanten,

De nieuwsberichten van de laatste dagen en de steeds strengere maatregelen maken ons allen ongerust. Vanuit Immo Point willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen en niet wachten op verdere instructies van de overheid of de sector.

De veiligheid van onze medewerkers en van onze klanten komt voor ons op de eerste plaats. Wetende dat social distancing (met zo weinig mogelijk mensen in contact komen) de grootste voorzorgsmaatregel is om de verspreiding van het virus in te perken, hebben we het volgende besloten:

•     Vanaf woensdag 18 maart worden er voorlopig geen plaatsbezoeken of afspraken meer uitgevoerd.

•     Klanten die reeds een afspraak hadden voor de komende dagen of weken zullen vanaf vandaag gecontacteerd worden om een nieuwe afspraak in te plannen. De contactpersoon waarmee initieel een afspraak werd vastgelegd wordt opnieuw gecontacteerd door onze medewerkers van de planning.

•    Al onze kantoren zullen tot nader bericht sluiten maar blijven, zoals u het van ons gewend bent, steeds telefonisch en per mail bereikbaar.

Voor verdere informatie of vragen, gelieve u te richten naar uw lokale Immo Point Makelaar : https://www.immopoint.be/contact

We rekenen op het begrip en de loyaliteit van onze klanten. We doen er alles aan om alle afspraken binnen enkele weken te kunnen uitvoeren wanneer het gevaar van deze crisis is geweken.

Wij houden u verder op de hoogte via onze website en sociale media.

Door te zorgen voor elkaar houden we het hopelijk allemaal gezond!

Immo Point

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelshuizen tot 35.000 euro duurder

BLOG

Huizen in jaar tijd tot 35.000 euro duurder

Een huis in Vlaanderen is op een jaar tijd tot 35.000 euro duurder geworden. Dat blijkt uit cijfers van Statbel, het Belgische bureau voor statistiek.

Bron : Belga


Datum: 15-07-2021

svg icon plus
Grootste stijging wereldwijde vastgoedprijzen sinds voor de financiële crisis: is er een bubbel in de maak?

BLOG

Grootste stijging wereldwijde vastgoedprijzen sinds voor de financiële crisis: is er een bubbel in de maak?

Wereldwijd zitten de vastgoedprijzen in de lift. De prijzen stijgen zodanig snel dat de grootste toename sinds het vierde kwartaal van 2006 is opgemeten. Experts vrezen dat er in sommige landen een vastgoedbubbel in de maak is.

Bron : Grootste stijging wereldwijde vastgoedprijzen sinds voor de financiële crisis: is er een bubbel in de maak? - Business AM


Datum: 29-06-2021

svg icon plus
Nieuwbouw of renovatie

BLOG

Is het interessant om vandaag vastgoed te kopen als eerste en enige eigendom met renovatiekosten of koop ik beter een nieuwbouw ?

Start van de campagne "reNUveer"!
7 april 2021

Nu is het moment om te renoveren, of beter reNUveren. De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij.

Nieuws & Pers - Notaris.be

Bron : Notaris.be  
 


Datum: 10-05-2021

svg icon plus
image
image