<<<<<<< HEAD facebook ======= fbpixel >>>>>>> live
image

NIEUWS

Maatregelen Coronavirus: UPDATE

Datum: 17-03-2020

svg icon arrow left Lees meer

Maatregelen Corona

Beste klanten,

De nieuwsberichten van de laatste dagen en de steeds strengere maatregelen maken ons allen ongerust. Vanuit Immo Point willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen en niet wachten op verdere instructies van de overheid of de sector.

De veiligheid van onze medewerkers en van onze klanten komt voor ons op de eerste plaats. Wetende dat social distancing (met zo weinig mogelijk mensen in contact komen) de grootste voorzorgsmaatregel is om de verspreiding van het virus in te perken, hebben we het volgende besloten:

•     Vanaf woensdag 18 maart worden er voorlopig geen plaatsbezoeken of afspraken meer uitgevoerd.

•     Klanten die reeds een afspraak hadden voor de komende dagen of weken zullen vanaf vandaag gecontacteerd worden om een nieuwe afspraak in te plannen. De contactpersoon waarmee initieel een afspraak werd vastgelegd wordt opnieuw gecontacteerd door onze medewerkers van de planning.

•    Al onze kantoren zullen tot nader bericht sluiten maar blijven, zoals u het van ons gewend bent, steeds telefonisch en per mail bereikbaar.

Voor verdere informatie of vragen, gelieve u te richten naar uw lokale Immo Point Makelaar : https://www.immopoint.be/contact

We rekenen op het begrip en de loyaliteit van onze klanten. We doen er alles aan om alle afspraken binnen enkele weken te kunnen uitvoeren wanneer het gevaar van deze crisis is geweken.

Wij houden u verder op de hoogte via onze website en sociale media.

Door te zorgen voor elkaar houden we het hopelijk allemaal gezond!

Immo Point

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelsimage

BLOG

2de eigendom als alternatieve spaarformule:

Een op de vijf Belgen bezit meer dan één eigendom. Zeker in het onzekere economische klimaat, in tijden waarin het spaarboekje niets opbrengt en de beurs allesbehalve in een hausse zit, beschouwen velen vastgoed als een verstandige investering. 

https://www.hln.be/economie/een-tweede-eigendom-is-een-van-de-beste-investeringen-onze-woonexpert-legt-uit-hoe-je-dat-het-best-aanpakt~a27753fc/

Bron : HLN 14/10/2020


Datum: 20-10-2020

svg icon plus
Immo Point Vandaele

BLOG

Immo Point makelaar in de kijker: Immo Point Vandaele


Datum: 18-09-2020

svg icon plus
image

BLOG

Snel herstel in interesse vastgoed na lockdown

De Europese Centrale Bank (ECB) doet er alles aan om de marktrente laag te houden, en slaagt daar tot op vandaag ook in. De hypotheekrente in België bleef de voorbije maanden dan ook laag. De gemiddelde hypotheekrente in België voor een lening met een looptijd van meer dan 10 jaar zakte zelfs naar 1,52%, een historisch dieptepunt.
De minder aantrekkelijke rendementen op alternatieve investeringen duwen heel wat investeerders richting de vastgoedmarkt (aandelen zijn immers volatieler en voor sommige mensen te risicovol, terwijl de obligatierente laag zal blijven door het beleid van de ECB). En dit kan ook in het goedkopere segment voor opwaartse druk zorgen.

Bron : ING focus Real Estate 


Datum: 11-09-2020

svg icon plus
image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan