fbpixel
image

NIEUWS

Immo Point Kempen breidt uit met tweede vestiging in Tongerlo

Datum: 15-05-2020

svg icon arrow left Lees meer

Immo Campus in Tongerlo wordt nu ook een Immo Point en voegt zich bij Immo Point Kempen met kantoor in Kasterlee. Daarmee krijgt Immo Point Kempen dus een tweede kantoor in Tongerlo en heeft het hele Immo Point Netwerk met hoofdzetel in Schilde nu 19 vestigingen.

“Voor ons is deze overname een mooie kans om ons netwerk in de Kempen te vergroten”, zegt zaakvoerder Sophie Van Aelten van Immo Point Kempen. “Tongerlo is een goede locatie aangezien we een aantal mooie nieuwbouwprojecten in de regio kunnen aanbieden.

Het kantoor, gelegen aan de Meulemanslaan 8 in Tongerlo heeft een restyling gekregen. Berend Bokhorst blijft er het vertrouwde gezicht als kantoorverantwoordelijke. “Hij heeft jarenlange ervaring en kent de lokale markt als geen ander”, stelt Van Aelten.

Op dit moment is er in het kantoor van Immo Point uiteraard weinig beweging, vanwege de corona-veiligheidsmaatregelen. “Maar achter de schermen is alles klaar om te starten zodra we van de overheid en gezondheidsraad weer groen licht krijgen”, benadrukt Sophie Van Aelten.

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelsimage

BLOG

2de eigendom als alternatieve spaarformule:

Een op de vijf Belgen bezit meer dan één eigendom. Zeker in het onzekere economische klimaat, in tijden waarin het spaarboekje niets opbrengt en de beurs allesbehalve in een hausse zit, beschouwen velen vastgoed als een verstandige investering. 

https://www.hln.be/economie/een-tweede-eigendom-is-een-van-de-beste-investeringen-onze-woonexpert-legt-uit-hoe-je-dat-het-best-aanpakt~a27753fc/

Bron : HLN 14/10/2020


Datum: 20-10-2020

svg icon plus
Immo Point Vandaele

BLOG

Immo Point makelaar in de kijker: Immo Point Vandaele


Datum: 18-09-2020

svg icon plus
image

BLOG

Snel herstel in interesse vastgoed na lockdown

De Europese Centrale Bank (ECB) doet er alles aan om de marktrente laag te houden, en slaagt daar tot op vandaag ook in. De hypotheekrente in België bleef de voorbije maanden dan ook laag. De gemiddelde hypotheekrente in België voor een lening met een looptijd van meer dan 10 jaar zakte zelfs naar 1,52%, een historisch dieptepunt.
De minder aantrekkelijke rendementen op alternatieve investeringen duwen heel wat investeerders richting de vastgoedmarkt (aandelen zijn immers volatieler en voor sommige mensen te risicovol, terwijl de obligatierente laag zal blijven door het beleid van de ECB). En dit kan ook in het goedkopere segment voor opwaartse druk zorgen.

Bron : ING focus Real Estate 


Datum: 11-09-2020

svg icon plus
image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan