fbpixel

NIEUWS

Immo Point Kempen breidt uit met tweede vestiging in Tongerlo

Datum: 15-05-2020

svg icon arrow left Lees meer

Immo Campus in Tongerlo wordt nu ook een Immo Point en voegt zich bij Immo Point Kempen met kantoor in Kasterlee. Daarmee krijgt Immo Point Kempen dus een tweede kantoor in Tongerlo en heeft het hele Immo Point Netwerk met hoofdzetel in Schilde nu 19 vestigingen.

“Voor ons is deze overname een mooie kans om ons netwerk in de Kempen te vergroten”, zegt zaakvoerder Sophie Van Aelten van Immo Point Kempen. “Tongerlo is een goede locatie aangezien we een aantal mooie nieuwbouwprojecten in de regio kunnen aanbieden.

Het kantoor, gelegen aan de Meulemanslaan 8 in Tongerlo heeft een restyling gekregen. Berend Bokhorst blijft er het vertrouwde gezicht als kantoorverantwoordelijke. “Hij heeft jarenlange ervaring en kent de lokale markt als geen ander”, stelt Van Aelten.

Op dit moment is er in het kantoor van Immo Point uiteraard weinig beweging, vanwege de corona-veiligheidsmaatregelen. “Maar achter de schermen is alles klaar om te starten zodra we van de overheid en gezondheidsraad weer groen licht krijgen”, benadrukt Sophie Van Aelten.

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelshuizen tot 35.000 euro duurder

BLOG

Huizen in jaar tijd tot 35.000 euro duurder

Een huis in Vlaanderen is op een jaar tijd tot 35.000 euro duurder geworden. Dat blijkt uit cijfers van Statbel, het Belgische bureau voor statistiek.

Bron : Belga


Datum: 15-07-2021

svg icon plus
Grootste stijging wereldwijde vastgoedprijzen sinds voor de financiële crisis: is er een bubbel in de maak?

BLOG

Grootste stijging wereldwijde vastgoedprijzen sinds voor de financiële crisis: is er een bubbel in de maak?

Wereldwijd zitten de vastgoedprijzen in de lift. De prijzen stijgen zodanig snel dat de grootste toename sinds het vierde kwartaal van 2006 is opgemeten. Experts vrezen dat er in sommige landen een vastgoedbubbel in de maak is.

Bron : Grootste stijging wereldwijde vastgoedprijzen sinds voor de financiële crisis: is er een bubbel in de maak? - Business AM


Datum: 29-06-2021

svg icon plus
Nieuwbouw of renovatie

BLOG

Is het interessant om vandaag vastgoed te kopen als eerste en enige eigendom met renovatiekosten of koop ik beter een nieuwbouw ?

Start van de campagne "reNUveer"!
7 april 2021

Nu is het moment om te renoveren, of beter reNUveren. De Vlaamse overheid maakt NU extra budget vrij.

Nieuws & Pers - Notaris.be

Bron : Notaris.be  
 


Datum: 10-05-2021

svg icon plus
image
image