fbpixel

NIEUWS

Immo Point Kempen breidt uit met tweede vestiging in Tongerlo

Datum: 15-05-2020

svg icon arrow left Lees meer

Immo Campus in Tongerlo wordt nu ook een Immo Point en voegt zich bij Immo Point Kempen met kantoor in Kasterlee. Daarmee krijgt Immo Point Kempen dus een tweede kantoor in Tongerlo en heeft het hele Immo Point Netwerk met hoofdzetel in Schilde nu 19 vestigingen.

“Voor ons is deze overname een mooie kans om ons netwerk in de Kempen te vergroten”, zegt zaakvoerder Sophie Van Aelten van Immo Point Kempen. “Tongerlo is een goede locatie aangezien we een aantal mooie nieuwbouwprojecten in de regio kunnen aanbieden.

Het kantoor, gelegen aan de Meulemanslaan 8 in Tongerlo heeft een restyling gekregen. Berend Bokhorst blijft er het vertrouwde gezicht als kantoorverantwoordelijke. “Hij heeft jarenlange ervaring en kent de lokale markt als geen ander”, stelt Van Aelten.

Op dit moment is er in het kantoor van Immo Point uiteraard weinig beweging, vanwege de corona-veiligheidsmaatregelen. “Maar achter de schermen is alles klaar om te starten zodra we van de overheid en gezondheidsraad weer groen licht krijgen”, benadrukt Sophie Van Aelten.

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelsimage

BLOG

Investeren in huurwoningen is een slimme keuze


Datum: 30-01-2024

svg icon plus
image

BLOG

Wat is een renovatiepand? Voordelen, overwegingen en risico's


Datum: 28-12-2023

svg icon plus
image

BLOG

Onderhoud huurwoningen: wie neemt de kosten op zich?


Datum: 23-11-2023

svg icon plus
image
image