fbpixel

NIEUWS

Immo Point makelaars klaar voor gedeeltelijke herneming vanaf 4 mei.

Datum: 27-04-2020

svg icon arrow left Lees meer

Immo Point makelaars klaar voor gedeeltelijke herneming activiteiten vanaf 4 mei

“We zijn tot in de kleinste details voorbereid op deze relance” 

Heropstart B2B + waardebepaling + opstarten nieuwe dossiers : 4 mei

Van de overheid en de WHO mogen wij vanaf 4 mei onze B2B-diensten : vastgoed voor professionelen, bedrijfspanden, kantoorruimtes en winkelpanden kunnen heropstarten. Professionele verplaatsingen zijn toegestaan : waardebepalingen, nemen van foto’s en  opstarten nieuwe dossiers. De heropstart van zowel B2B als B2C zal in nauw overleg met de sector gebeuren alsook met de sociale partners en uiteraard mits naleving van social distancing en de hygiënemaatregelen.
Wenst u alvast een snelle en objectieve waardebepaling te ontvangen vanuit “uw kot” :  https://www.immopoint.be/online-schatting

Heropstart B2C: 11 mei

Alle Immo Point kantoren (19) kunnen vanaf 11 mei hun activiteiten op het terrein hervatten en de kantoren heropenen. De heropstart verloopt onder strikte voorwaarden, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen ten aanzien van personeel en klanten zullen moeten naleven. Achter de schermen hebben we hiervoor onze voorbereidingen reeds getroffen en beschikken alle kantoren over de nodige materialen en hygiëne producten om hieraan te voldoen. De heropstart gebeurt in nauw overleg met de sector en de sociale partners. 

Wat kan ik ondertussen zelf al doen : 

Op dit moment zijn er heel wat kopers die staan te popelen om een nieuwe woning aan te kopen. Hierdoor zal er na de quarantaine een stormloop zijn van kandidaat-kopers. Als verkoper kan je hier dus maar best op inspelen door ervoor te zorgen dat je pand verkoopklaar is van zodra de maatregelen opgeheven worden. Zit je momenteel thuis en heb je tijd te over? Maak dan nuttig gebruik van deze tijd en bereid je pand alvast voor.

1.    Never a second chance for a first impression :

De eerste indruk is uiterst belangrijk. Een kapotte lamp, een ontbrekende armatuur, een onafgewerkte plint, … Met relatief weinig middelen werk je zowel deze mankementen weg alsook de twijfels bij de kandidaat-koper! Ingrijpende renovatiewerken zijn hiervoor doorgaans niet nodig.

2.    Ruim je woning op en vermijd persoonlijke spullen :

Maak van deze periode gebruik om de vloeren, ramen, plafonds en sanitair even onder handen te nemen. Maak je woning gezellig zodat het uitnodigend is voor kandidaat kopers. De Immo Point Makelaars geven je graag tips hoe dit best te doen. 
Daarnaast verwijder je best zoveel mogelijk persoonlijke spullen. Persoonlijke spullen van de verkoper zal het inlevingsvermogen van de koper bemoeilijken.

3.    Neem je tuin, terras of balkon onder handen : 

Maak dus van de heropening van tuincentra gebruik om je tuin/terras/balkon aan te pakken. Verzorg je gazon, fris minder mooie plaatsen op met een plantje, laat geen rommel rondslingeren in de tuin!

4.   Laat uw woning alvast schatten : 

Plan al een bezoek de komende dagen om uw woning (gratis) te laten schatten en een plan van aanpak te bespreken. Met onze 19 kantoren en meer dan 70 collega’s hebben we beslist de kennis, visie én know – how in huis om uw vastgoed succesvol in de markt te positioneren … ook na de “lockdown” periode ! Een kantoor in uw buurt vindt u via :  https://www.immopoint.be/contact

We wachten op verdere preciseringen van de overheid...

We zijn er ons ten volle van bewust dat deze info heel wat vragen bij je oproept. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met één van de Immo Point Kantoren. Verder zijn deze maatregelen onder voorbehoud van een verdere daling van “de curve” en volgen wij de zaken vanaf de eerste lijn.  Van zodra er nieuwe informatie gekend is, komen wij bij u terug. Volg ons via de verschillende kanalen (FB, Instagram, Website) en u bent steeds “To the Point”!.

Enne … hou het vooral gezond, want dat blijft onze eerste zorg !

De Immo Point Makelaars en hun voltallige team 

 

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikelsimage

BLOG

Onderhoud huurwoningen: wie neemt de kosten op zich?


Datum: 23-11-2023

svg icon plus
image

BLOG

Bestaat er nog een 3-6-9-contract voor mijn huurwoning?


Datum: 20-10-2023

svg icon plus
image

BLOG

Welke aankoopkosten kan je verwachten bij je eerste woning?


Datum: 27-09-2023

svg icon plus
image
image