fbpixel

BLOG

6 kantoorgeheimen volgens Immo Point Netwerk en Stepstone

Wij geloven in de kracht van samenwerking als antwoord op de uitdagingen van morgen. Wij doen dit niet alleen op niveau van een individueel kantoor maar tevens in het netwerk van kantoren dat sterk uitbreidt. Tevens beschikt iedereen over een unieke kwaliteit welke verschillend is van je collega. We brengen deze in kaart (mocht je dit zelf nog niet weten) en willen deze maximaal benutten om al je collega’s verder te helpen om gelukkig en succesvol deel te nemen aan het verhaal van Immo Point Network.

svg icon arrow left Lees meer

Alle begin is moeilijk :

We hebben een sterk DNA om te helpen waar we kunnen en dit vanuit elk individu (collega) alsook vanuit het Network. Dankzij onze schaalgrootte bezitten we over unieke talenten en kennis die we graag delen. Ook wijzelf leren graag bij, elke dag opnieuw. Verder hebben we een trainingsprogramma geïmplementeerd op alle niveaus waar we kennis bijbrengen en attitude bijschaven zonder je DNA te wijzigen, onnatuurlijke houdingen aan te nemen … m.a.w. voor respect van elk individu.
 

Bezig blijven is een must :

Bij ons is het altijd druk druk druk … hands on is de boodschap en elk initiatief wordt hartelijk verwelkomd … ook deze die niet realiseerbaar zijn of die momenteel niet relevant zijn. Beter een slecht initiatief dan geen initiatief kan je bij ons letterlijk nemen. Bij een nee zal ook duidelijk de waarom gekaderd worden zodat je inzichten verwerft en nieuwe initiatieven kan ontwikkelen die jij kan uitvoeren. Niets is zo leuk om resultaten te zien afkomstig van jouw idee.
 

Muziek (streamen) is meestal asociaal :

Luisteren naar elkaar is voor ons een must … aan jou te oordelen of dit kan met een hoofdtelefoon. We vinden het verder belangrijk dat iedereen op de hoogte is wat er op kantoor gebeurt … klanten zijn bij ons nog echt koning en welkom … het muziekdeuntje klinkt in ons kantoor stil op de achtergrond … hopelijk jouw stijl.
 

Beter wat te “overdressed” als te casual :

Wij zijn geen IT of technologiebedrijf … meer een klassiek gestoelde sector waar grote bedragen en voor vele mensen de belangrijkste en duurste aankoop van hun leven plaatsvindt … Kleding is voor ons een visitekaartje hoe wij verder klanten behandelen, dossier opstellen, omgaan met vertrouwelijke informatie, … deftig, representatief, verzorgd, ordelijk, …professioneel en volgens de regels van de kunst.
 

Ken de kantoortaal :

Bij ons worden de klanten aangesproken met Mevr./Dhr. + familienaam … ook intern en als de klant er niet is. We gaan om met de grootste aankopen/verkopen van mensen en families en dat verdient het grootste respect. Aanspreektitel is voor ons een vorm van uiterste respect naar onze kopers en verkopers. Het zijn onze klanten die ons aangeven hoe zij wensen aangesproken te worden.  Sommige klanten vinden het fijn om eerder familiair en met de voornaam aangesproken te worden.  Dit is een evenwichtsoefening die we gaandeweg meer meester worden.

 

Nieuwsgierig naar het originele artikel van StepStone :
Lees het hier

svg icon arrow down Deel dit bericht
svg icon arrow left 0verzicht Volgend bericht svg icon arrow right svg icon arrow left Vorige bericht

Lees ook volgende artikels



image

BLOG

Hoe bepaal je de juiste vraagprijs voor een woning?


Datum: 25-03-2024

svg icon plus
image

BLOG

Moet ik mijn woning renoveren voor verkoop of net niet?


Datum: 22-02-2024

svg icon plus
image

BLOG

Investeren in huurwoningen is een slimme keuze


Datum: 30-01-2024

svg icon plus
image
image