Immopoint uw vastgoedmakelaar met kantoren te Schilde en Wuustwezel
login

login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Residentie KANAAL - WIJNEGEM


Prijs op aanvraag

Beschrijving

De doelstelling van het Kanaalproject is een pure en menselijke architectuur met respect voor het historische karakter van de site en voor de wensen van zijn toekomstige bewoners.  De Kanaalsite omvat een honderdtal appartementen waarvan niet één gelijk is. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit.

 

Concept

 

Eenheid en diversiteit

Eenheid en diversiteit zijn de kernwoorden van het project Kanaal. De eigenheid van het historische erfgoed is prioritair en wordt door de reconversie beschermd en verder geaccentueerd.

 

Dynamiek

Binnen die eenheid wordt een duidelijke diversiteit gecreëerd die de site dynamiek en levenskwaliteit verleent.  Door de inplanting van de gebouwen ontstaan verschillende kernen en "dorpspleintjes" met telkens een eigen sfeer. Het geheel resulteert in een echte "buitenstad" om te wonen - geheel met ondersteunende functies - en te werken in een duurzame en ontspannende omgeving.

 

Woonbeleving voor jong en oud

De Kanaalsite wordt een rijke mengelmoes van oud en jong, bezadigd en avontuurlijk, mobiel en minder mobiel. De diverse atmosferen van de verschillende kernen en dorpspleintjes garanderen dat eenieder zich op de site thuis kan voelen. De flexibele invulling van de ruimte en de gevarieerde materiaalkeuze van de architecturale ingrepen - als contrast met de eenheid van structuur van de bestaande gebouwen - bevorderen de creatie van uiteenlopende woonomgevingen.

 

Eigenheid

Dat wordt nog versterkt door de volledige vrijheid van inrichting van de bewoners van de site. Alle gebouwen zijn geconcipieerd van binnenuit en worden casco verkocht. Dat garandeert dat elke eigenaar zijn levenskwaliteit kan versterken en zijn eigenheid in de eenheid kan bewaren.

Beschikbaarheid

Bezoek / informatie aanvraag

Vul het contactformulier in OF bel ons op 03 383 50 60 of mail ons op info@immopoint.be.

Contact gegevens

Kantoor Schilde

Kantoor Schilde

Turnhoutsebaan 75
2970 Schilde

+32 (0)3 383 50 60

info@immopoint.be

Yves Deckers

Yves Deckers , Sales Manager

Verkoop en inkoop

0478 07 00 12

yves@immopoint.be

Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Ontdek hoeveel uw eigen woning waard is
x

Vraag vrijblijvend een schatting aan

Nieuwsgierig naar uw budget voor de aankoop van een nieuwe woning? Vraag volledig vrijblijvend een gratis schatting aan voor uw huidige woning.

Vraag hier uw schatting aan
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan