image
Picture0.jpg Picture1.jpg Picture2.jpg Picture3.jpg Picture4.jpg Picture5.jpg Picture6.jpg Picture7.jpg Picture8.jpg

Mansum te Turnhout

image
2 icon bed
Vanaf € 725
Otterstraat 24
2300 Turnhout

Mansum

Schitterend nieuwbouwproject van 8 appartementen, op toplocatie in het centrum


Deze 8 hedendaagse appartementen zijn zeer comfortabel, met ruime kamers, berging, badkamer, afzonderlijk toilet, gemeenschappelijke afvalberging, ...

De terrassen zijn zuid georiënteerd en er is veel en ruime parkeergelegenheid: 10 garages, 8 parkeerplaatsen + 2 mindervalidenparkeerplaatsen en een fietsenstalling voor 24 fietsen.

Er wordt veel aandacht besteed aan de groene zones, met o.a. aanplanting van een bomenrij voor de beschaduwing van de parkeerplaatsen dewelke aangelegd worden met grasdallen, aanplanting van heesters in de randstroken en een groendak op het garagegebouw.

Bouwschil conform BEN, verluchtingssysteem D, zonwerend glas op het zuiden, akoestisch isolerend schrijnwerk aan de straatzijde en akoestische prestaties in het algemeen.

De ligging is ideaal, nl. op wandelafstand van de markt van Turnhout met horeca, winkels e.d. Het openbaar vervoer is makkelijk toegankelijk, een bushalte bevindt zich vlakbij.

Voor meer informatie omtrent prijzen, lastenboek e.d. staan wij steeds ter beschikking en geven vrijblijvend graag meer advies en informatie.

alle

 

1 pand

2 icon bed

Vanaf € 725

1 pand

type apartement
Type Referentie Verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs Detail
Appartement 5 2 2 91m² 6m² 725 €/maand


Immo Point Kempen

kempen@immopoint.be
014 41 61 00

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan