fbpixel
95% verkocht

Residentie Lumina te MOL

image
2 icon bed
Vanaf € 364.245
Rozenberg
2400 MOL

Residentie Lumina

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR

Dit project komt in aanmerking voor het nieuwe 6% BTW tarief.

Neem zeker contact op om te informeren of u ook kan genieten van dit voordeel.

 

Residentie Lumina is een hedendaagse ontwikkeling bestaande uit 18 appartementen en 1 handelspand op de splitsing Rozenberg-Lichtstoetstraat in het centrum van Mol.

De appartementen (oppervlaktes variëren van 65 tot 143 m²) beschikken over 1,2 of 3 slaapkamers en worden sleutel-op-de-deur opgeleverd.

Allen genieten van een terras met zuidwest ligging en de gelijkvloers appartementen beschikken daarnaast nog over een tuin (oppervlaktes van 23, 35 en 85 m²).

 

Het handelspand van 78 m² met voldoende parkeergelegenheid voor de deur wordt casco aangeboden en biedt de mogelijkheid tot afwerking naar eigen keuze.

 

Ondergronds bevinden er zich 21 parkeerplaatsen, 20 bergingen en kan men gebruik maken van de boven -en ondergrondse fietsenstalling (beide achter gesloten poort).

 

Future proof

 

Naast zijn opvallende design wordt het complex gekenmerkt door een economische, duurzame, milieubewuste en comfortabele ontwikkeling. Zo zijn de appartementen energiezuinig (streefdoel BEN-normen: max. E30) en betaalbaar, maakt men gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en wordt er veel aandacht gespendeerd aan het verbruik binnenshuis, het minimaliseren van de CO² uitstoot en de aanleg van groene elementen (groen daken, tuinen en bomen).

 

Bovendien geniet men van de privatieve en collectieve systemen die het comfort vergroten: warmtepompen (lucht-watersysteem), vloerverwarming, ventilatiesysteem type D met een warmterecuperatie en een by-pass voor koeling, alsook een gemeenschappelijke PV-installatie (zonnepanelen) waarvan de opbrengst wordt verdeeld onder de appartementen onderling.

 

Wet Breyne


De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de Wet Breyne waardoor men alle zekerheid geniet.

Registratierechten op grond (12%) en BTW op constructie (21%).

 

Bijzonderheden

 

 

Elk appartement dient aangekocht te worden samen met 1 ondergrondse staanplaats en berging - MEERPRIJS

 

Positieve aspecten

Residentie Lumina is gelegen in het centrum van Mol, nabij winkels (Delhaize aan de overkant), scholen, openbaar vervoer en station op wandelafstand.

 

PROJECT OPGELEVERD

 

Lastenboek en prijzen te bevragen op ons kantoor

alle

 

1 pand

2 icon bed

Vanaf € 364.245

1 pand

type apartement
Type Referentie Verdieping Slpk. Opp. Terras Prijs Detail
Appartement MOL Lichtstoetstraat - app A.3 3 2 143,6m² Ja € 364.245

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.


image
image