fbpixel
icon stage ruwbouw
Hei-Ende 3
2340 VLIMMEREN

Binnenkort beschikbaar

Groen-ende

GROEN-ENDE VLIMMEREN - 17 BEN-APPARTEMENTEN MET PRIVATIEVE TUINEN EN TERRASSEN GELEGEN OP EEN CENTRALE LOCATIE TE VLIMMEREN.

De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

Op de kruising van de Antwerpseweg en Hei-einde wordt er een duurzaam BEN-nieuwbouwproject gerealiseerd bestaande uit 17 BEN-appartementen en boven- en ondergrondse parkeerplaatsen met bergingen.
Alle appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd met gebruik van kwaliteitsvolle materialen met hoogwaardige afwerking.

Het volledige project wordt gebouwd volgens de BEN-norm. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal waarbij een E-peil van 30 of lager gerealiseerd wordt.

Verkoop vindt plaats onder de Wet Breyne (Aankoop onder Reg. Rechten (10%) + BTW op constructie (21%)).

Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de ontwikkelaar en een transparante en open communicatie.

INDELING
De appartementen worden allen praktisch ingedeeld met een inkomhal en toiletruimte. Er is een woonkamer met volledig ingerichte open keuken met toegang en zicht op tuin/terras.
Verder vinden we de slaapkamers, een badkamer met ligbad en badkamermeubel en het apart toilet. De berging biedt plaats aan het ventilatiesysteem, brander van de C.V. en de wasvoorzieningen.

Er dient bij elk appartement 1 ondergrondse autostaanplaats verplicht aangekocht te worden. Verder zijn er nog 4 bovengrondse parkeerplaatsen en 5 ondergrondse bergingen aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
Verwarming op aardgas. Aluminium schrijnwerk. Ventilatiesysteem type-D. Zonnepanelen aanwezig.

Project en uitvoering: Woestenborghs Bouwbedrijf te Merksplas.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse!


Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.


image
image