fbpixel
Kracht van een netwerk

Over Immo Point Netwerk

Immo Point is sinds 1996 actief en heeft een netwerk van meer dan 20 kantoren in de ganse provincie Antwerpen en Waasland. Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten.

Wij geloven in de kracht van een netwerk, delen van kennis, professionalisme, schaalbare investeringen, samenwerken, de juiste spirit én een sterk merk als antwoord op de uitdagingen van morgen.

svg icon arrow left
Organisatie

1. Organisatie

Caroline Breugelmans : Zaakvoerder Immo Point Network
caroline@immopoint.be

Caroline Breugelmans, zaakvoerder van het Immo Point Netwerk heeft een lange vastgoedervaring. “Mijn ouders runnen het kantoor in Schilde sinds 1996. Ikzelf ben sinds een vast gezicht.” Toen Immo Point Schilde markleider werd en bleef, zocht Caroline nieuwe uitdagingen om te kunnen groeien. Al snel ontstond het idee om regionaal verankerde kantoren in één netwerk te linken. Dat is nodig want vastgoed is een markt in volle verandering.  Met de kennis van een heel netwerk kunnen we correct en snel anticiperen op wijzigingen, terwijl de lokale troeven van elk kantoor afzonderlijk in stand worden gehouden. Een win-winsituatie voor de kantoren en het netwerk maar vooral voor de klant. 

 

Werner Viaene : Network Partner Manager
werner@immopoint.be

Werner werd in november 2017 aangetrokken om de groei van het Immo Point Netwerk verder vorm te geven en te implementeren. We doen dit enerzijds door een doorgedreven ondersteuning van onze bestaande netwerk partners en anderzijds door het aantrekken van nieuwe partners. Werner heeft in het verleden een aantal innovatieve modellen binnen IT, HR en vastgoed begeleid en is tevens regelmatig gastspreker over Gen Y, NWOW en digitale transformatie op de werkvloer.

Historiek

2. Historiek

Immo Point Schilde : 20 jaar geleden richtten Ingrid Foscez en Luc Missotten Immo Point op. Als gedreven netwerkers bouwden ze snel een klantenbasis op. Ingrid en Luc sloten menig gesprek af met de woorden: “Als u een vraag heeft over vastgoed, aarzel niet om mij te bellen, ik geef u met veel plezier gratis en vrijblijvend vastgoedadvies!” Door hun integere manier van werken en voortdurende focus op een excellente service, zowel naar koper en verkoper, huurder en verhuurder, bouwden ze snel een stevige reputatie uit.

In Schilde marktleider worden en blijven was de eerste doelstelling van Luc en Ingrid.  Dit doel werd al snel behaald en de ambitie om te groeien is steeds aanwezig gebleven.  Versterkt door de visie en gedrevenheid van Caroline ontstond het idee om het groeiverhaal om te zetten naar een netwerkmodel.

Immo Point op de kaart zetten als netwerk gedragen door lokaal sterk verankerde kantoren is ons antwoord op een sterk veranderende vastgoedmarkt.

Ondertussen bestaat het Immo Point Network uit 20 kantoren geleid door gedreven zaakvoerders die de gemeenschappelijke visie dragen en samenwerken vooropstellen.  

 

Algemene informatie
Immo Point Network BVBA
Turnhoutsebaan 75 – 2970 Schilde
Met ondernemingsnummer :  BE0632.998.937 
Vertegenwoordigd door : Caroline Breugelmans, zaakvoerder

Contact
network@immopoint.be
03 383 50 60

 

image
image