login


Een nieuw account maken
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Blog

Heet-van-de-naald vastgoednieuws, een boeiend artikel over één van onze (nieuwbouw)projecten of een kijkje in ons bedrijf? Lees verder!

Categorieën

De eerste winterprik is op komst !

De eerste winterprik is op komst !

De eerste winterprik is op komst ! Vanaf deze nacht kunnen de temperaturen richting 0 graden duiken.

Daarom hieronder enkele aandachtspunten en tips om te vermijden dat de vriestemperaturen schade zouden berokkenen aan uw eigendom:

•     Gelieve de werking van uw verwarmingsinstallatie na te kijken.

•     Zet de verwarming in alle kamers aan, niet te hoog maar ook zeker niet te laag, om condensvorming te vermijden.

•     Indien u verwarmt met stookolie, zorg ervoor dat de hoeveelheid stookolie in de tank op peil blijft.

•     Bescherm alle buitenkranen maar ook kranen in tuinhuizen, bijgebouwen, carports, zolders, ... of sluit ze af, nadat u het water heeft afgelaten.

We raden u eveneens aan om de verwarming iets hoger te plaatsen indien uw eigendom leeg staat.

Het is immers een feit dat kandidaten zich tijdens een koudere periode, sneller thuis voelen in een warme knusse woning.

Dit zou ertoe kunnen leiden dat uw eigendom sneller verkocht of verhuurd wordt.


IMMOSCOOP

IMMOSCOOP

De hotspot voor vastgoedprimeurs!

Surfers die op zoek zijn naar woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten en bouwgronden die nieuw op de markt komen, zijn bij IMMOSCOOP aan het juiste adres.

Al onze nieuwe aanbiedingen komen immers de eerste maand enkel op IMMOSCOOP én de eigen website van IMMO POINT.  

Niet enkel IMMO POINT kiest voor deze manier van werken. Meer dan 450 collega makelaars zijn eveneens lid van IMMOSCOOP.  U vindt er meer dan 45000 vastgoedaanbiedingen!

Ontdek u nieuwe droomwoning dus niet te laat en surf snel naar www.immoscoop.be!


Van welke veilige belegging kan gezegd én bewezen worden dat de waarde elk jaar stijgt?

Van welke veilige belegging kan gezegd én bewezen worden dat de waarde elk jaar stijgt?

Zichtrekeningen en spaarboekjes zijn veilig, maar ze brengen geen intrest meer op. Meer nog, de waarde verdampt door de inflatie.

Een investering in Belgisch vastgoed is ook een veilige belegging, waar de waarde wél elk jaar van stijgt. Dat wordt eens te meer bewezen door de evolutie van de vastgoedprijzen tijdens het eerste semester van 2016. Deze cijfers worden gepubliceerd door de Algemene Directie Statistiek van de FOD Economie. Ze geven aan dat de vastgoedprijzen in nagenoeg elke regio en voor elk type vastgoed, (beperkt) gestegen zijn.

Bekijken we de detailcijfers van het Vlaams Gewest, dan merken we een prijsstijging voor woonhuizen met 2,9%. Voor villa’s, bungalows en landhuizen bedraagt de stijging 0,2%. Bij appartementen zien we een daling van 0,5%.

Daaruit kunnen we volgende conclusies trekken. Ten eerste: de prijzen (en dus waarde) van woonhuizen stijgen gestaag. Ten tweede: de gemiddelde prijzen van villa’s stonden even onder druk maar kennen vanaf nu terug een (lichte) stijging. Tenslotte: de daling van de prijzen van appartementen wordt beïnvloed door de kustgemeenten.

Voor de volledigheid vermelden we dat de overheidsdienst de verkoopprijzen voor het eerste semester van 2016 vergeleek met die van het eerste semester van 2015. En dat in deze vergelijking enkel de verkopen opgenomen zijn onderworpen aan registratierechten. Nieuwbouw en de verkoop van gronden vallen dus buiten deze cijfers.

Wie zich wil verdiepen in de resultaten per provincie of gemeente, kan terecht op: http://statbel.fgov.be/nl/statistieken/cijfers/economie/bouw_industrie/vastgoed/

Bent u op zoek naar een veilige én rendabele investering? Immo Point, uw vastgoedmakelaar voor de omgeving van Antwerpen, staat klaar voor al uw vastgoedvragen.


Nieuw vastgoedportaal Immoscoop verovert de markt

Nieuw vastgoedportaal Immoscoop verovert de markt

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat Immo Point mede-eigenaar is van immoscoop.be.

Sinds enkele weken staat dit nieuwe vastgoedportaal online en heeft de website in korte tijd zijn deel van de koek op de online vastgoedmarkt opgeëist.

We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse. Met het huidige overaanbod van websites, waarbij elk domein zijn eigen toeters en bellen heeft, was het voor u als consument – maar ook voor ons als professional – soms moeilijk zoeken.

Immoscoop profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt op de vastgoedprimeurs. Dat zijn de woningen die nieuw op de markt komen, en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.

Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er achter gezet. We nodigen u dan ook graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste op de markt te ontdekken via www.immoscoop.be.

Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken op zowel regio, prijs, én via een handige kaart. Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen. Probeer het maar eens!


Immo Point bestaat 20 jaar !

Immo Point bestaat 20 jaar !

Wat ooit begon met twee mensen – Ingrid en Luc Missotten – die een begeestering voelden voor het vak, groeide uit tot het meest vooraanstaande vastgoedkantoor in de streek.

Tijd dus om deze unieke ‘Immo Point of view’ verder uit te breiden.  
Een eerste stap in die richting werd 4 jaar geleden genomen toen in Wuustwezel een tweede kantoor werd geopend. 

Nu krijgen de inwoners van Schoten hun eigen Immo Point kantoor.  
Daar houdt het groeien echter niet op.  Immo Point gaat op zoek naar allianties met kantoren die een zelfde gedachtengoed en gedrevenheid delen. 

Voldoende reden om een nieuw initiatief op te starten: het Immo Point Network.  Het doel van het netwerk is om korter bij u als klant te staan en dit met dezelfde visie en enthousiasme van het moederhuis.  Een constante opleiding en bijscholing garanderen de kwaliteit en de service van elk kantoor binnen het Immo Point Network.

Een eerste samenwerking is ondertussen een feit. Topo Vastgoed, gevestigd in Zandhoven, is het eerste kantoor dat zijn schouders zet onder het Immo Point Network.  Hun aanpak en dynamiek passen als gegoten in de verwachtingen die het Immo Point Network voor ogen heeft. 

Onze gedrevenheid om u met de juiste koper of verkoper te verbinden, is groter dan ooit.  
We zijn er rotsvast van overtuigd dat een netwerk voor u een grotere toegevoegde waarde kan betekenen.

Immo Point opent deuren!
 


Onze gloednieuwe website

Onze gloednieuwe website

Met gepaste trots kondigen we onze gloednieuwe website aan. Het werd geen renovatie, maar we kozen voor een volledige nieuwbouw! En die is nu helemaal afgewerkt tot in de puntjes. We zijn voor een frisse look gegaan met veel kwalitatieve beelden. Maar we hebben bij het ontwerp ook rekening gehouden met u als gebruiker.

Gebruiksvriendelijk

Navigeren gaat nog sneller en eenvoudiger op onze nieuwe site. Bij al onze panden vermelden wij vanaf nu ook de adressen. Op die manier zoekt u op een kaart exact uit waar het vastgoed zich bevindt. Zo kan u al een concreet beeld vormen van de buurt.

Wij werken de informatie op onze site “in real time” bij, zodat u steeds ons actueel vastgoedaanbod (verkoop en verhuur) kan consulteren. Bovendien is onze site ‘responsive’. Dat betekent dat u met al uw toestellen, vaste computer, tablet en smartphone, een perfect ‘beeld’ krijgt.

Regelmatig nieuwtjes

Op onze website vindt u vanaf nu ook een nieuwsrubriek. Regelmatig posten we relevante artikelen over wat er leeft in de vastgoedmarkt en met welke projecten wij bezig zijn. Onze eerste blog is gepubliceerd: die gaat over de opmars van de Belg als vastgoedbelegger.

Eén login

Met één paswoord heeft u nu toegang tot al uw gegevens. Als verkoper of verhuurder krijgt u zicht op het verloop van uw vastgoeddossier: de bezoeken, mails en statistieken zijn zichtbaar. Als makelaar logt u in en raadpleegt u al onze documenten, promomateriaal, cursussen en drukwerk. En elke bezoeker kan een eigen login aanmaken waarin hij zoekopdrachten kan bewaren en doorsturen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan horen wij die graag!


Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Login
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Lees meerVerder gaan